Verificare Baterie Auto

Ai o intrebare?

  Service

  Verificare Baterie Auto

  V&V Auto Moto Group va ofera verificarea bateriei autoturismului dvs. la cel mai bun raport-calitate pret din zona si electrica auto.

  Autoturismele  moderne au in dotare o serie de echipamente electronice care sunt dependente mai mult ca niciodata de bateria auto, avand nevoie ca acestea sa le ofere putere 100% pentru a functiona corespunzator.

  Din acest motiv este foarte important sa verificati bateria cu regularitate, mai ales ca aproximativ 40% din defectiunile aparute la masinile moderne sunt cauzate de bateria auto.

  Exista o serie de indicatori care ne pot spune cu exactitate daca bateria dvs de la autoturism trebuie doar incarcata sau necesita inlocuire iar acest lucru va poate confirma electricianul dedicat din cadrul service-ului Auto Pipera – V&V Auto Moto Group.

  Factorii care scurteaza durata de viata a bateriei auto sunt urmatorii:

  • Temperaturile mari
  • Utilizarea neregulata a autoturismului
  • Condusul autoturismului pe distante scurte
  • Vechimea autoturismului

  Realizam verificarea bateriei auto conform manualului de service pentru urmatoarele marci de automobile existente pe piata la ora actuala:

  Audi, BMW, Seat, Volkswagen, Renault, Citroen, Opel, Ford, Fiat, Iveco, Mazda, Toyota, Isuzu, Peugeot, Rover, MG, Mercedes, Nissan, Suzuki, Volvo, Lamborghini, Bentley, Porsche, Ferrari etc.

  V&V Auto Moto Group va pune la dispozitie serviciu dedicat de verificare baterie auto cu aparatura specializata, efectuata doar de electrician profesionist, la preturi competitive si manopera de calitate. La sfarsitul efectuarii verificarii bateriei auto, se realizeaza obligatoriu verificarea tuturor indicatorilor motorului cu aparatura speciala din cadrul atelierului nostru. Specificam faptul ca service-ul nostru este autorizat RAR si detine toate avizele si autorizatiile necesare.