Schimb Placute Frana Spate

Ai o intrebare?

  Service

  Schimb Placute Frana Spate

  Placutele de frana sunt considerate consumabile pe orice autoturism si se recomanda schimbarea lor dupa ce au fost parcursi un anumit numar de km, in functie de recomandarile producatorului autoturismului respectiv. Daca sunteti in cautarea unui atelier auto autorizat si calificat , care sa execute un schimb de placute frana pe puntea spate pentru autoturismul dvs, atunci va aflati unde trebuie.

  Cu o programare rapida in cadru-ul site-ului nostru puteti avea garantia ca veti rezolva aceasta problema a inlocuirii placutelor frana spate, conform cu indicatiile date de producatorii de autoturisme.

   

  La fiecare pedala de frana pe care o apasati placutele de frana se uzeaza iar un prim semnal pe care trebuie sa il observati va fi sunetul pe care acestea il fac atunci cand franati. De retinut este faptul ca aceste sunete pot sa apara si in momentul in care discurile de frane sunt uzate.

  Serviciul de schimb placute frana pe puntea spate trebuie realizat de mecanici calificati, conform indicatiilor producatorului autoturismului astfel incat sa nu existe greseli care sa afecteze siguranta soferului.

  Simptome placute de frana ce necesita inlocuire:

  • aparitia de vibratii in volan la momentul franarii
  • sunete gen scartait cauzate de uzura placutelor de frana
  • autoturismul are tendinta sa traga intr-o parte
  • aparitia in bord a martorului de uzura a placutelor de frana, daca se afla in dotare
  • pedala de frana moale in momentul apasarii
  • deformari sau dungi pe discurile de frana

  V&V Auto Moto Group va pune la dispozitie serviciu dedicat de schimb placute frana spate la preturi competitive si manopera de calitate, efectuata doar de mecanici calificati in domeniu. La sfarsitul efectuarii schimbului de placute de frana, se realizeaza obligatoriu verificarea eficientei franelor pe standul special din dotarea atelierului nostru. Specificam faptul ca service-ul nostru este autorizat RAR.