Reparatii Suspensii Pneumatice

Ai o intrebare?

  Service

  Reparatii Suspensii Pneumatice

  V&V Auto Moto Group va ofera servicii de reparatii si reconditionare suspensii pneumatice, perne de aer, amortizoare si compresoare pentru o gama diversa de autoturisme.

  Realizam reparatia sistemelor de suspensii pneumatice conform manualului de service pentru urmatoarele marci de automobile existente pe piata la ora actuala:

  Audi, BMW, Seat, Volkswagen, Renault, Citroen, Opel, Ford, Fiat, Iveco, Mazda, Toyota, Isuzu, Peugeot, Rover, MG, Mercedes, Nissan, Suzuki, Volvo, Lamborghini, Bentley, Porsche, Ferrari etc.

  V&V Auto Moto Group va pune la dispozitie serviciu dedicat de reparatii suspensii pneumatice cu aparatura specializata, efectuata doar de mecanic profesionist, la preturi competitive si manopera de calitate. La sfarsitul efectuarii reparatiei suspensiei pneumatice, se realizeaza obligatoriu verificarea tuturor indicatorilor motorului cu aparatura speciala din cadrul atelierului nostru. Specificam faptul ca service-ul nostru este autorizat RAR si detine toate avizele si autorizatiile necesare.