Reparatii Motoare

Ai o intrebare?

  Service

  Reparatii Motoare

  Daca aveti probleme cu motorul si necesita reparatii majore sau reconditionare totala, atunci va aflati in timpul potrivit. Mecanicii V&V Auto Moto Group sunt calificati pentru astfel de operatiuni si garanteaza reusita 100%, pe o perioada indelungata de timp.

  Reparam orice tip de motor, fie ca este alimentat cu motorina sau benzina, de la producatori consacrati precum: Audi, BMW, Seat, Volkswagen, Renault, Citroen, Opel, Ford, Fiat, Iveco, Mazda, Toyota, Isuzu, Peugeot, Rover, MG, Mercedes, Nissan, Suzuki, Volvo, Lamborghini, Bentley, Porsche, Ferrari

  Reparatia sau reconditionarea unui motor cu probleme incepe intotdeauna cu inspectarea atenta a acestuia, verificandu-se daca nu exista fisuri sau alte probleme care sa faca imposibila reparatia.

  Operatiunile de reparatie motor cuprins urmatoarele componente importante, ce se dezasambleaza si se curata pe rand:

  • Bloc motor
  • Arbore cotit
  • Biele
  • Chiuloasa
  • Axa cu came

  Oferim garantie pentru lucrarile de reparatii motoare efectuate in cadrul service-ului nostru, cu obligatia de a efectua toate lucrarile pe care noi le consideram necesare pentru bunul mers al motorului dvs.

  V&V Auto Moto Group va pune la dispozitie serviciu dedicat de reparatii motoare la preturi competitive si manopera de calitate, efectuata doar de mecanici calificati in domeniu. La sfarsitul efectuarii reparatie motor, se realizeaza obligatoriu verificarea tuturor indicatorilor motorului cu aparatura speciala din cadrul atelierului nostru. Specificam faptul ca service-ul nostru este autorizat RAR si detine toate avizele si autorizatiile necesare.