Reparatii Electromotoare

Ai o intrebare?

  Service

  Reparatii Electromotoare

  Electromotor auto defect? V&V Auto Moto Group dispune de aparatura specializata si de resursa umana – electrician auto dedicat – pentru a va oferi reparatii electromotoare auto, indiferent de marca sau modelul autoturismului dvs.

  Se intampla deseori sa observati ca exista probleme la pornirea autovehiculului dvs si nu intelegeti de ce? Ei bine principala cauza o reprezinta un electromotor defect iar reparatia acestei componente nu ar trebui sa fie intarziata deoarece riscati sa nu mai porneasca masina deloc.

  La noi la service auto garantam reparatia electromotoarelor auto sau inlocuirea acestora cu unele de calitate OE sau OEM, daca nu se merita reparatia sau reconditionarea acestei componente.

  Este foarte important ca electromotorul sa fie reparat cu piese de calitate si cu scule profesionale, de catre electricieni auto cu experienta in domeniu. Doar in acest mod veti fi multumiti de calitatea serviciilor pe care le primiti si de garantia fapptului ca nu veti mai avea probleme cu electromotorul masinii dvs.

  Electromotorul reprezinta o componenta de baza a autoturismului dvs si are rolul de a transforma energia mecanica in energie electrica prin intermediul fortelor electromagnetice. Deseori se poate repara aceasta componenta la un pret avantajos fata de inlocuirea clasica pe care multe service-uri o prefera pentru a incarca facturile. V&V Auto Moto Group va ofera cea mai buna solutie dupa ce a efectuat testarea masinii si a electromotorului vechi, astfel incat raportul reparare / pret sa fie satisfacator pentru client.

  Reparatia electromotorului auto se efectueaza doar daca pretul manoperei si a pieselor necesare reconditionarii nu depaseste mai mult de 30% din valoarea unei piese noi, in caz contrar recomandam sa fie montat unul nou pentru o durabilitate si mai mare.

  Aceasta operatie de reparatie electromotor se realizeaza doar dupa ce a fost demontat de pe autoturism si se probeaza pe un banc special astfel incat sa se stie cu exactitate defectul si daca se merita reparat sau doar inlocuit.

  Reparam orice tip de electromotor auto:

  Audi, BMW, Seat, Volkswagen, Renault, Citroen, Opel, Ford, Fiat, Iveco, Mazda, Toyota, Isuzu, Peugeot, Rover, MG, Mercedes, Nissan, Suzuki, Volvo, Lamborghini, Bentley, Porsche, Ferrari

  V&V Auto Moto Group va pune la dispozitie serviciu dedicat de reparatii electromotoare auto la preturi competitive si manopera de calitate, efectuata doar de mecanici calificati in domeniu. La sfarsitul efectuarii reparatie electromotor auto, se realizeaza obligatoriu verificarea tuturor indicatorilor motorului cu aparatura speciala din cadrul atelierului nostru. Specificam faptul ca service-ul nostru este autorizat RAR si detine toate avizele si autorizatiile necesare.