Reparatii Alternatoare

Ai o intrebare?

  Service

  Reparatii Alternatoare

  Oferim servicii de reparatii alternatoare auto dar si alte servicii de tip electric pentru autoturismul dvs, avand o experienta care isi spune cuvantul in ceea ce priveste electrica auto.

  Putem sa reparam orice tip de alternator intr–un timp cat mai scurt, evitand astfel costul pe care l-ati putea plati pentru inlocuirea acestuia. Doar daca nu se merita reparatia sau reconditionarea, atunci in acest caz va putem indruma spre un alternator nou, cu garantie conform producatorului si cu garantia ca totul va fi transparent  100%.

  Atunci cand este vorba de reconditionarea alternatoarelor cel mai bune este sa mergi la sigur la un specialist, care face doar service auto in electrica si electronica auto si care are o experienta mare in acest domeniu extrem de fragil. Acestia iti vor garanta reparatia rapida si sigura la costuri reduse si vor sti la fiecare pas ce este de facut astfel incat sa reuseasca.

  Fie ca vorbim de inlocuirea rotorului, statorului, releului, a carbunilor, a diodelor sau a rulmentilor din componenta unui alternator, operatiunea va fi efectuata de un specialist dedicat la un pret avantajos pentru client. V&V Auto Moto Group are in componenta echipei un electrician dedicat care asigura reparatii rapide si sigure de alternatoare dar si de alte componente ce tin de partea electrica a autoturismului dvs. Diagnoza computerizata cu testere de ultima generatie in functie de autoturism va garanteaza va veti obtine un diagnostic corect si sigur si ca se va merge intocmai la cauza problemei.

  La noi la V&V Auto Moto Group nu are importanta marca sau modelul autoturismului dvs, gasind solutii pentru orice tip de alternator sau probleme ale sistemului electric. Pentru noi este foarte important ca la final clientul sa plece multumit si sa simta ca i-au fost oferite servicii auto de cea mai buna calitate, la un pret avantajos pentru ambele parti. Nu intotdeauna ce este ieftin este si bun iar pe termen lung s-ar putea sa fie mai costisitor decat o lucrare de calitate efectuata cu piese de calitate.

  Pentru serviciile de reparatii alternatoare nu ezitati sa ne sunati la numerele afisate in pagina de contact, sa ne lasati un mesaj si va sunam noi sau sa va faceti o programare, in functie de disponibilitatea timpului dvs.

  Reparam orice tip de alternator auto:

  Audi, BMW, Seat, Volkswagen, Renault, Citroen, Opel, Ford, Fiat, Iveco, Mazda, Toyota, Isuzu, Peugeot, Rover, MG, Mercedes, Nissan, Suzuki, Volvo, Lamborghini, Bentley, Porsche, Ferrari

  V&V Auto Moto Group va pune la dispozitie serviciu dedicat de reparatii alternatoare auto la preturi competitive si manopera de calitate, efectuata doar de mecanici calificati in domeniu. La sfarsitul efectuarii reparatie alternator auto, se realizeaza obligatoriu verificarea tuturor indicatorilor motorului cu aparatura speciala din cadrul atelierului nostru. Specificam faptul ca service-ul nostru este autorizat RAR si detine toate avizele si autorizatiile necesare.