Geometrie Roti Computerizata

Ai o intrebare?

  Service

  Geometrie Roti Computerizata

  Reglarea unghiurilor – o procedura de intretinere extrem de importanta

  Efectuarea geometriei rotilor la o companie specializata garanteaza paralelismul tuturor rotilor cu directia de deplasare a autoturismului si impiedica masina sa “traga intr-o parte”.

  In cazul in care ati lovit un obstacol de tip bordura sau groapa, daca remarcati ca anvelopele autoturismului se uzeaza in mod uniform sau daca rotile scartaie la rulaje cu viteza redusa, daca autoturismul se deplaseaza in lateral sau volanul ramane intors cand conduceti in linie dreapta sau in cazul in care este inlocuit un element al suspensie sau mecanismului de directie, atunci este obligatoriu sa apelati la un service specializat pe geometrie computerizata a rotilor.

  Reglarea unghiurilor de fuga ale autoturismului reprezinta una dintre cele mai importante proceduri de intretinere pe care trebuie sa o faceti periodic, dat fiind faptul ca reduce uzura inegala a anvelopelor si imbunatateste gradul de control asupra autoturismului dvs. Daca unghiul de fuga nu este efectuat in mod corect si atunci cand este nevoie, anvelopele autoturismului dvs se pot uza si pot fi inutilizabile intr-un timp foarte scurt.

  Cum se realizeaza geometria rotilor?

  Pentru a obtine o geometrie perfecta a rotilor si conforma standardelor producatorului , autoturismul va fi pozitionat pe o suprafata perfect plana, in ambele directii, atat longitudinal cat si transversal. Presiunea din anvelopele autoturismului trebuie sa fie cea corecta, indicata de producator iar caseta de directie, mecanismul de directie sau rulmeniii rotilor trebuie sa fie stabili, fara niciun fel de joc sau instabilitate. Jantele autoturismului trebuie sa fie drepte si fara defecte. In caz ca exista elemente slabite, cu joc, atunci masurarea alinierii este inutila si geometria computerizata nu ar trebui efectuata.

  Geometria computerizata a rotilor se realizeaza prin pozitionarea autoturismului pe un stand de aliniere si verificarea vizuala a articulatiilor si rulmentilor rotii.

  Urmeaza dupa ajustarea presiunii din anvelope conform indicatiilor marcate de producatorul autoturismului. Dupa acest procedeu se realizeaza masurarea efectiva, prin atasarea clemelor cu senzor pentru roti si verificarea diferentelor intre acestea si janta, in conformitate cu programul dispozitivului de geometrie.

  Programare rapida Geometrie Roti Computerizata

  Daca doriti serviciul de Geometrie Computerizata a rotilor in zona Pipera, Voluntari, Baneasa, cu echipamente de ultima generatie, efectuate de profesionisti, atunci noi va asteptam cu o programare rapida in prealabil.

  Va confirmam rapid ora si data la care dvs. doriti sa efectuati acest serviciul denumit geometrie roti pentru masina dvs. cat si timpul efectiv care dureaza de la intrarea in service, astfel incat sa stiti aceste detalii foarte importante.