Recenzii

Testimonials

Ce spun clientii nostri?

Va invitam sa cititi parerile clientilor nostri despre noi, serviciile oferite dar si alte detalii foarte importante in luarea iunei decizii.

În timp ce alții nici nu m au băgat în seama, defectanduse mașina la Ploiești, cei de la firma v&v mi au comandat piesa defecta pana am ajuns eu la ei, au rezolvat defectul în 20 minute și am putut sa mi continui drumul mai departe, foarte multumit

Recomand, oamenii astia chiar stiu cum se repare o masina. Am ajuns cu o problema la aerul conditonat, in cel mai scurt timp au reusit sa iti dea seama unde era problema si sa o rezolve. Am stat langa ei tot timpul asta si am fost impresionat de rabdarea cu care au investigat, cum s-au dus direct pe problema si cat de profesionist au desfacut si pus la loc totul.

Am reparat masina la service pipera, mai exact schimb de distributie, accesorii, interval service ulei si filtre. Baietii s-au miscat repede si mi-au inspirat incredere pe tot parcursul efectuarii reparatiilor, dand dovada ca stiu ce fac la fiecare pas.

Am fost la Service Pipera pentru un schimb de discuri, placute si lichid de frana. Super amabili mecanicii, cat si seful de service.

Am ajuns la acest service pentru o defectiune la sistemul de aer conditionat, pe care nu reusea nimeni sa o repare iar aici s-a gasit rapid problema si s-a remediat, dupa care a fost incarcat cu freon.

Interval de service, inlocuit distributie accesorii, discuri si placute de frana. Toate lucrarile au fost efectuate in aceeasi zi cu piesele indicate si recomandate. Preturile la piese si manopera mi s-au parut foarte bune.