Despre noi

Mecanici Experienta 20 de ani

Suntem o echipa tanara care este oricand gata sa faca fata oricarei provocari in ceea ce priveste reparatia oricarui automobil cu probleme. Cei doi owneri ai acestui service sunt pasionati de masini 100%, cat si de modul in care acestea sunt intretinute si reparate.

V&V AUTO MOTO GROUP S.R.L. este un service auto localizat in zona pipera, Voluntari ce are ca principal obiectiv de activitate intretinerea si reparatia de automobile multimarca. Garantam calitate, servicii de top si incredere la preturi competitive, fara facturi umflate sau servicii adaugate, de care nu aveti nevoie. Reparam toata gama de automobile si asiguram piese OE sau OEM, in functie de cerintele clientului.

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este aceea de a asigura clientilor nostri o calitate ireprosabila asupra reparatiilor efectuate cat si preturi corecte pentru ambele parti implicate, precum si un mediu prietenos astfel incat experienta sa fie una desavarsita.

Viziunea noastra

Ne punem in pielea clientilor si stim cat de important este sa plecam de la orice service auto cu problema autoturismului rezolvata. Petreceti mult timp in autoturism iar pentru noi functionarea ireprosabila a acestuia reprezinta o prioritate.

Valorile noastre
  • Munca in echipa cu incredere si respect
  • Curatenie in service
  • Toti clientii nostri sunt importanti
  • Pasiune pentru reparatii auto
Avantaje

Avantaje
V&V Auto Moto Group

Sa ai grija de masina si sa o mentii in standarde perfecte de functionare nu reprezinta un moft, ci o necesitate.

Cere oferta
Orientati catre clienti

Stim cat de importanti sunt clientii si de aceea va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de acest aspect.

Preturi accesibile

V&V Auto Moto Group isi respecta clientii si incearca sa ofere preturile cele mai bune in raport cu timpii de predare si de manopera.

Piese auto OE&OEM

Oferim atat piese de schimb OE cat OEM, in functie de cerintele clientului si de bugetul disponibil.

Programare

Ai nevoie de ajutor cu masina? Putem sa o reparam 100%

Reparam orice automobil indiferent de defectiune.

Nr. de telefon
031 425 77 49
0770 386 067